Curs MANAGER PROIECT 02 – 07 martie 2015

GHID DE BUNE PRACTICI PENTRU ACCESAREA FINANȚĂRILOR 100% NERAMBURSABILE

Imagine-CURS-PERFECTIONARE-V31

Noul cadrul financiar 2014 – 2020 va aduce României finanțări de peste 40 de miliarde de euro, rata de absorbție scăzută a finanțărilor alocate pentru intervalul 2007 -2013 a determinat autoritățile centrale să ia măsuri care să accelereze mecanismul atragerii de finanțări nerambursabile.

Principalele avantaje față de cadrul financiar 2007 – 2013: mai multe surse 100% nerambursabile atât pentru producție cât și pentru servicii; beneficiarii au nevoie de un flux de numerar mult mai mic deoarece plata se va realiza din fondurile transmise de finanțator pe baza documentației de achiziție și a facturii.

Alte avantaje: depunerea online, reducerea timpului de evaluare

În cazul în care vă doriți să realizați hală de producție/ agro-pensiune/ spațiu de depozitare/ grajduri/ferme pomicole sau de animale/service auto/platformă comerț on-line și/sau să achiziționați linie tehnologică/ utilaje agricole/ utilaje de construcții etc., trebuie să vă informați despre condițiile de finanțare, să verificați dacă sunteți eligibil sau nu, ce anume puteți achiziționa și în ce plafoane, să realizați documentația de specialitate conform cerințelor și să o depuneți spre evaluare.

Deoarece fiecare sursă de finanțare are propriile sale specificități aveți mai multe șanse în cazul în care veți opta să realizați aceste lucruri cu specialiști.

O altă posibilitate ar fi să parcurgeți și să absolviți un curs de manager proiect (cu condiția să fie preponderent practic și cu traineri care și activează ca și consultanți) iar ulterior să vă pregătiți singuri documentația sau, nu în ultimul rând, să colaborați cu un specialist în vederea pregătirii documentațiilor.

La toate aceste alternative SPES INVEST vă poate deveni un partener care în condiții de confidențialitate, oferă din 2007 servicii de înaltă calitate, cu respectarea principiilor și procedurilor instituțiilor finanțatoare, ceea ce contribuie substanțial la creșterea șanselor de obținere a finanțărilor nerambursabile vizate, astfel:

  • Pentru consultanță vă așteptăm la sediul firmei din loc. Oradea, str. R. Ciorogariu. Nr. 65, parter.
  • Curs manager proiect: 02 – 07.03.2015, la sediul firmei. Mai multe detalii: spesinvest.ro
  • Pentru colaborări vă rugăm să ne scrieți la office@spesinvest.ro sau spesinvest@gmail.com

 Vă așteptăm la cursurile noastre dar și să deveniți colaboratorii sau partenerii noștri.

Formular de inscriere martie 2015

Pliant curs manager proiect 2015